11:18 18.10.2023

"Київміськбуд" утримує першість за впізнаваністю бренда серед девелоперів Києва - ЛУН

1 хв читати
"Київміськбуд" утримує першість за впізнаваністю бренда серед девелоперів Києва - ЛУН

Компанія "Київміськбуд" утримує перше місце за впізнаваністю бренда серед девелоперів столиці, повідомила директор з розвитку бізнесу порталу аналітики ЛУН Олена Унаньян під час щорічної зустрічі девелоперів RED Connection by ЛУН.

За її словами, бренд "Київміськбуд" знали 74% опитаних під час дослідження ЛУН, проведеного у вересні 2023 року. До п’ятірки найкращих входять також "Інтергалбуд", "Ковальська", "Укрбуд" і "Аркада".

"Це показує, що інвестиції в бренд - гра в довгу: люди пам'ятають, навіть коли девелопер перестає офіційно існувати", - прокоментувала ситуацію Унаньян.

Вона додала, що слідом за наведеними вище компаніями далі в рейтингу впізнаваності брендів столичного регіону йдуть KAN Development, "Синергія", Stolitsa Group Perfect Group і "Атлант".

Як зазначила експертка, впізнаваність більшої частини брендів несуттєво знизилася порівняно з довоєнним дослідженням. Вона пояснила це тим, що у зв'язку з міграцією населення змінилася аудиторія опитування і потенційні покупці, які прибули з інших регіонів, ще не знайомі зі столичним ринком.

"Зараз найкращий момент будувати свій бренд, інвестувати в нього. А найкращі інвестиції в бренд - темпи і якість будівництва, довіра покупців", - наголосила Унаньян.

Засноване 2017 року Residential Development Community (RED Community) об'єднує понад 30 провідних девелоперів житлових проєктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА