16:26 18.10.2023

У 11 дітей, які втратили батьків унаслідок ракетного удару по Грозі, вже є піклувальники або опікуни - ОВА

1 хв читати

Більшість дітей, які втратили одного або двох батьків унаслідок ракетного удару по с. Гроза Куп'янського району Харківської області 5 жовтня, уже отримали опікунів або піклувальників, повідомили у пресслужбі ОВА.

"На сьогодні щодо 11 дітей питання опікунства або тимчасового влаштування вирішено. Ще стосовно двох - у процесі. Ще одна дитина втратила батьків, але не потребує влаштування до родичів", - повідомили у пресслужбі Харківської ОДА.

У пресслужбі уточнили, що внаслідок удару по Грозі круглими сиротами залишилися вісім дітей. Їм надають статус дитини-сироти та призначають офіційних опікунів. Ще шестеро дітей втратили одного з батьків. У цьому випадку, якщо один із батьків не жив із дитиною або перебуває далеко, інші близькі родичі подають документи на тимчасове влаштування таких дітей до себе.

Як повідомлялося, 5 жовтня близько 13:25 окупанти завдали ракетного удару, імовірно, "Іскандером-М", по кафе-магазину в с. Гроза Куп'янського району Харківської області, де відбувалися поминки у зв'язку з перепохованням українського військового, уродженця цього села. За даними поліції, внаслідок ракетного удару 59 людей загинули, ще п'ять дістали поранень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА