09:30 19.10.2023

Унаслідок нічних атак окупантів є руйнування в Сумах, Запоріжжі, Миколаєві та області, Покровському районі на Донеччині - МВС

1 хв читати

Російські окупанти вчинили масовану атаку різних регіонів України в ніч на четвер, пошкоджено безліч будівель, проте жертв і постраждалих, за попередніми даними, вдалося уникнути, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"У Сумах унаслідок удару безпілотника виникла пожежа у двоповерховій будівлі на площі 100 кв. м. Займання ліквідовано. Жертв і постраждалих немає", - написав Клименко в телеграмі в четвер уранці.

У Миколаєві, за його словами, внаслідок російського удару загорілася складська будівля. "Пожежу площею 120 кв. м ліквідовано. Попередньо жертв і постраждалих немає. Однак унаслідок удару пошкоджено вікна житлових багатоповерхівок. У Миколаївській області внаслідок ворожої атаки ліквідовано пожежу непрацюючої складської будівлі на площі 40 кв. м. Без постраждалих", - розповів міністр.

У Покровському районі Донецької області, за словами Клименка, внаслідок обстрілу з боку російських окупантів пошкоджено будівлю навчального закладу.

Він повідомив, що вночі в Запоріжжі завершилися пошукові роботи на місці ракетного удару по житловому 5-поверховому будинку, завданого в середу. Загалом загинули п'ятеро людей, ще п'ятеро постраждали.

"Також цієї ночі в Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на одному з підприємств на площі 100 кв. м. Також там пошкоджено одну будівлю. Жертв і постраждалих немає", - розповів Клименко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА