16:08 19.10.2023

Зеленський ознайомився з відновленням пошкоджених будинків в Ірпені та Бузовій

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом комплексного відновлення приватного сектору та багатоквартирних будинків у місті Ірпені та селі Бузова Бучанського району Київської області.

Як повідомляється на сайті глави держави в четвер, в Ірпені тривають активні роботи зі спорудження приватних будинків, відновлення багатоповерхових будинків та інфраструктури, здійснюється капітальний ремонт дороги та мосту між Ірпенем і сусіднім Гостомелем. Також триває проєктування нових будинків, які буде зведено на місці тих, що їх довелося знести через значне пошкодження внаслідок бойових дій.

Відновлювальні роботи фінансуються коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, United24 за підтримки Міжнародної організації з міграції (IOM Ukraine) та фонду ООН ЮНІСЕФ.

У Бузовій Зеленський ознайомився з перебігом відновлювальних робіт у багатоквартирних будинках на вулиці Центральній. Один будинок уже відновлено, ще один буде готовий до кінця року, розпочато будівництво ще одного будинку.

Разом із главою держави на будівельних майданчиках побували віцепрем'єр-міністр із відновлення України - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, заступник глави офісу президента Олексій Кулеба, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, голови Ірпінської територіальної громади Олександр Маркушин і Бучанської районної державної адміністрації Данило Мавлянов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 15 осіб - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА