19:21 19.10.2023

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення у начальника Малиновського райвійськкомату Одеси на майже 47 млн грн

2 хв читати
НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення у начальника Малиновського райвійськкомату Одеси на майже 47 млн грн

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило ознаки незаконного збагачення у начальника районного військкомату Одеси В'ячеслава Кушнерова на майже 47 млн грн та ініціювало подальше розслідування, повідомляє агентство.

"НАЗК на підставі інформації слідчого управління ГУ Нацполіції в Миколаївській області та проведеного моніторингу способу життя виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення, які свідчать про незаконне збагачення начальника Малиновського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК) міста Одеси В'ячеслава Кушнерова на майже 47 млн грн", - йдеться в повідомленні НАЗК у телеграм-каналі в четвер.

Як повідомляється, зокрема, у травні 2022 року подружжя Кушнерових стало власниками квартири в Одесі площею 111,1 кв м, "яку через рік продали за 7,56 млн грн. Згодом його дружина придбала ще й автомобіль Toyota Highlander, який згодом перепродала за 2 млн грн. Того ж року мати воєнкома подарувала синові житловий будинок, оцінений в 1 млн грн".

Теща воєнкома упродовж останніх кількох років стала власницею квартири, а також автомобіля Mercedes-Benz GLS 400. Раніше вона купила автомобіль Mercedes-Benz GLC 220D. Протягом 2022 року члени сім'ї воєнкома подарували один одному грошові кошти на загальну суму 30 млн грн, хоча не мали для цього достатніх офіційних доходів, зазначається в повідомленні НАЗК. "Син воєнкома став власником квартири в Одесі та автомобіля Mercedes-Benz Sprinter 511, також не маючи на це коштів, сформованих із законних джерел", наводить НАЗК подробиці перевірки.

Як повідомляють, "НАЗК направило матеріали щодо Кушнерова до СУ ГУНП у Миколаївській області для вирішення питання про внесення відомостей до ЄРДР та здійснення досудового розслідування".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА