09:32 20.10.2023

Росіяни минулої ночі масовано обстрілювали Донецьку, Херсонську та Харківську області

1 хв читати
Росіяни минулої ночі масовано обстрілювали Донецьку, Херсонську та Харківську області

Унаслідок російського авіаудару по Бериславу Херсонської області загинула одна людина, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"Ця ніч видалася неспокійною на Донеччині, Херсонщині та Харківщині. Вранці внаслідок обстрілу одна людина загинула. Близько години тому російські військові завдали авіаудару по місту Берислав. За попередніми даними, одна людина загинула. Підрозділи ДСНС та Національної поліції обстежують територію", - написав він у телеграм-каналі в п'ятницю вранці.

За даними МВС, вночі ворог випустив чотири ракети по місту Костянтинівка. Пошкоджені шість багатоквартирних будинків і будівля школи. За попередніми даними, ніхто з людей не постраждав. У Харківській області "російські військові завдали авіаудару по селищу Куп'янськ-Вузловий. Пошкоджено чотири приватні будинки та п'ять торговельних кіосків. У Херсонській області "окупанти здійснили шість авіаударів по селах Бериславського району. Під ударом був і Берислав - російські військові обстріляли місто з РСЗВ та артилерії. Пошкоджено приватний будинок. Рятувальники ліквідували пожежу".

"Херсон: опівночі ворог почав обстріл з артилерії. Унаслідок атаки пошкоджено приватний будинок. На щастя, минулося без постраждалих", - додав Клименко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА