01:17 21.10.2023

Ворог перебуває в глухій обороні, готується відходити до траси Горлівка-Бахмут - Євлаш

1 хв читати
Ворог перебуває в глухій обороні, готується відходити до траси Горлівка-Бахмут - Євлаш

На Бахмутському напрямку ЗСУ повільно, але впевнено просуваються на відстань від десятків до сотень метрів, повідомив начальник прес-служби Східного угруповання військ Збройних сил України Ілля Євлаш в інтерв'ю Українському радіо.
"Є просування на південному фланзі на різних його напрямках. Зокрема, за минулу добу українським захисникам вдалося просунутися на південь від Бахмута на різних ділянках фронту від 100 до 300 метрів. Постійні зусилля ЗСУ і постійний рух уперед призводить до істерики в окупантів", - сказав Євлаш.
За його словами, окупанти на цій ділянці фронту перебувають в обороні і, можливо, готові відійти з позицій.
"Позиції окупантів погіршуються, зокрема на південному фланзі від Бахмута, де ворог перебуває в глухій обороні. Вони готуються до того, щоб відійти до траси Горлівка-Бахмут, яка раніше перебувала під українським вогневим контролем. На деяких напрямках ЗСУ змогли подолати бар'єр, який досить складно штурмувати і легко обороняти. Це штучний насип, який є складним для штурму. Якщо цей рубікон перейдено, тоді відкриваються нові можливості. Наразі ворог посилює мінно-вибухову роботу, мінує поля, дороги, проїзди, встановлює загородження, щоб стримати наше просування", - наголосив начальник прес-служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА