18:03 26.10.2023

Нардепи хочуть притягнути до відповідальності Арестовича за неправдиве повідомлення про нібито вчинення кримінального злочину депутатом

1 хв читати
Нардепи хочуть притягнути до відповідальності Арестовича за неправдиве повідомлення про нібито вчинення кримінального злочину депутатом

Народні депутати звернулися до голови Національної поліції України Івана Вигівського з проханням притягнути ексрадника Офісу президента Олексія Арестовича до кримінальної відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про нібито вчинення кримінального правопорушення народною депутаткою Наталею Піпою (фракція "Голос").

"Я та 28 моїх колег - народних депутатів подали заяву в Національну поліцію на Арестовича за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення", - повідомила Піпа у фейсбуці в четвер.

Як випливає з оприлюдненого скану документа, народні депутати просять зареєструвати їхню заяву, внести її до єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочати судове розслідування.

"Вважаємо, що в діяннях Олексія Арестовича наявні ознаки кримінального правопорушення... - "завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому, дізнавачу або органу досудового розслідування про вчинення кримінального правопорушення", - наголошується в заяві.

Піпа вважає необґрунтованими й завідомо неправдивими звинувачення Арестовича на її адресу в "розпалюванні міжнаціональної ворожнечі" за те, що зробила зауваження виконавцю пісень Цоя у Львові.

Народна депутатка нагадала, що законодавство України передбачає обмеження на використання музичного продукту держави-агресора.

Раніше Арестович у своєму телеграм-каналі повідомив, що після його звернення Печерський районний суд Києва зобов'язав Державне бюро розслідувань розпочати кримінальне розслідування проти Піпи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА