12:02 27.10.2023

ДБР здійснює обшуки на київських ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 - "Київтеплоенерго"

1 хв читати
ДБР здійснює обшуки на київських ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 - "Київтеплоенерго"

Державне бюро розслідувань (ДБР) здійснює обшуки в приміщеннях столичних ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, повідомило КП "Київтеплоенерго" ("КТЕ"), у чиєму управлінні вони перебувають.

Як описало ситуацію "КТЕ" у себе на сайті в п'ятницю, слідчі намагаються зайти безпосередньо на режимні енергетичні об'єкти, доступ до яких законодавчо обмежений в умовах воєнного стану, а також здійснюють відеозйомку на енергетичних об'єктах. На підприємстві це назвали грубим порушенням норм безпеки, оскільки енергетична інфраструктура є головною мішенню обстрілів РФ.

Там також зазначили, що обшуки створюють загрозу для порушення технологічного процесу вироблення електроенергії та тепла, а втручання в роботу оперативного персоналу може призвести до непередбачуваних наслідків.

Водночас "КТЕ" наголосило, що справа ДБР не стосується безпосередньо його діяльності, а постанова на здійснення обшуку не включає адреси фізичного місцезнаходження енергетичних об'єктів.

"Тому причина візиту слідчих на Київські ТЕЦ є незрозумілою", - наголосило КП, запевнивши, що готове співпрацювати зі слідчими й надавати всю необхідну інформацію.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА