12:19 27.10.2023

На шахтарському й запорізькому напрямках РФ перегруповує сили, втрати ворога на таврійському напрямку - 286 осіб - ОСУВ "Таврія"

1 хв читати
На шахтарському й запорізькому напрямках РФ перегруповує сили, втрати ворога на таврійському напрямку - 286 осіб - ОСУВ "Таврія"

На шахтарському й запорізькому напрямках РФ здійснює перегрупування сил, загальні втрати ворога за добу на таврійському напрямку становили 286 осіб, повідомили в Об'єднаному пресцентрі Сил оборони таврійського напрямку.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1007 вогневих завдань. Загальні втрати ворога становили 286 осіб. Три окупанти здалися в полон. Знищено шість одиниць військової техніки. Зокрема, один танк, чотири ББМ, один БПЛА. Також знищено один склад боєприпасів ворога", - йдеться в повідомленні у фейсбуці.

Як наголосили в ЗСУ, у зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, активно застосовує авіацію - українські воїни стійко тримають оборону й завдають окупантам значних втрат.

Зокрема, безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Авдіївки, Тоненького, Сєверного на Донеччині, де силами оборони відбито понад 20 атак. На мар'їнському напрямку загарбники вели безуспішні штурмові дії в районах Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області, українські воїни відбили 18 атак противника.

"На шахтарському й запорізькому напрямках ворог зберігає військову присутність, здійснює перегрупування сил", - повідомили в ОСГВ "Таврія".

Триває ведення наступальної операції українськими воїнами на мелітопольському напрямку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА