19:42 28.10.2023

У результаті шквального вітру в столиці пошкоджено 780 дерев, зірвано металоконструкції, було обірвано контактні мережі

2 хв читати
У результаті шквального вітру в столиці пошкоджено 780 дерев, зірвано металоконструкції, було обірвано контактні мережі

Унаслідок негоди та шквального вітру в столиці було повалено 292 дерева, 487 дістали пошкодження, на 17 локаціях прибрали аварійні металоконструкції, ліквідували обриви контактних тролейбусних мереж, повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

"До ліквідації наслідків буревію залучено 34 одиниці техніки та 208 працівників Аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" і бригад КП УЗН районів столиці", - сказано в повідомленні.

Крім того, у ліквідації наслідків негоди брала участь Комунальна аварійно-рятувальна служба (КАРС) та екіпажі державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) "Київська служба порятунку" здійснили 24 виїзди з ліквідації наслідків негоди. Так, на 11 локаціях прибрали повалені дерева; на 11 - аварійні металеві конструкції; у двох випадках допомога не надавалась", - повідомляє адміністрація, "фахівці ГУ ДСНС у Києві відпрацювали 27 виїздів. Із них 15 стосувалися повалених дерев; 6 - аварійних металоконструкцій; у 6 випадках допомога не надавалася".

За інформацією КП "Київпастранс", громадський транспорт працює в повному обсязі. Пошкодження тролейбусної мережі, зафіксоване в кількох місцях, відновлено. Усі дороги поки що проїзні, обмежень руху немає.

Так само КМДА повідомляє, що шквальним вітром було пошкоджено найбільший прапор України - попри те, що напередодні його приспустили для збереження цілісності. "У міста підготовлено запасне полотнище замість пошкодженого на флагштоку головного прапора України. Його замінять одразу після поліпшення погодних умов", - уточнює адміністрація.

Як раніше повідомлялося, через наслідки негоди зі шквальним вітром у столиці двоє загиблих, 7 жителів зазнали травм і переломів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА