20:06 28.10.2023

У результаті штормової погоди в Україні четверо людей загинули, є поранені

2 хв читати
У результаті штормової погоди в Україні четверо людей загинули, є поранені

Унаслідок негоди та шквального вітру в різних областях України повідомляють про щонайменше чотирьох загиблих і дев'ятьох поранених, повідомляє в суботу заступник голови офісу президента України Олексій Кулеба.

"У Фастівському районі Київщини негода забрала життя 61-річного чоловіка. Ще двоє чоловіків - 65 і 35 років - загинули в Києві. Постраждали семеро людей. Із переломами та забоями вони госпіталізовані. На жаль, одна людина загинула в Дніпропетровській області. Є постраждалі в Харкові, двоє з них госпіталізовані", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Так само Кулеба повідомляє про численні обриви ліній електропередачі і пошкодження підстанцій в областях країни.

"У Житомирській області пошкоджено 1613 підстанцій, електроенергія відсутня у майже 62 тисяч споживачів у 415 населених пунктах. У Рівненській області повністю або частково знеструмлено 181 населений пункт - це понад 50 тисяч жителів. Унаслідок шквального вітру пошкоджено 63 повітряні лінії електропередачі і 875 трансформаторних підстанцій. У Хмельницькій області знеструмленими залишаються 199 населених пунктів. На повернення світла чекають понад 20 тисяч споживачів", - уточнює він.

Олексій Кулеба інформує, що триває активна ліквідація наслідків негоди: "Задіяно максимум бригад усіх необхідних служб, вони працюють у посиленому режимі 24/7". Однак він акцентує увагу на тому, що шторм ще не вщух, що ускладнює роботи аварійних бригад.

"З огляду на те, що негода продовжує вирувати і кількість знеструмлених населених пунктів зростає, а в темну пору доби робота ремонтних бригад ускладнюється, обіцяти, що всі споживачі будуть зі світлом у найближчі години, не можна. Ліквідація наслідків буревію триватиме і завтра, коли негода ослабне", - резюмував він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА