20:43 28.10.2023

Клименко заявив про відсторонення Тишлека від посади на час розслідування

1 хв читати
Клименко заявив про відсторонення Тишлека від посади на час розслідування

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко заявив про відсторонення від посади заступника глави Національної поліції Дмитра Тишлека на час слідства Державного бюро розслідувань за фактами, опублікованими в журналістському розслідуванні, повідомляє в суботу міністр у своєму телеграм-каналі.

"Дмитро Тишлек після опублікованого журналістського розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформація. Кримінальне провадження вже триває. Я особисто з нетерпінням очікую результатів. І суспільство теж має почути відповіді на питання. Бо сумніви у вірності Державі та Присязі - неприпустимі. Особливо в час війни", - написав міністр.

Так само він зазначив, що проти Тишлека вже вжито дисциплінарних заходів.

"Запевняю, якщо озвучені в медіа факти підтвердяться, стосовно Дмитра Тишлека будуть прийняті невідкладні та жорсткі управлінські рішення. А до отримання висновків слідства він буде відсторонений від виконання службових обов’язків", - резюмував він.

Раніше ЗМІ повідомляли, що заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек користується нерухомістю та авто сім'ї, яка пов'язана з російським кримінальним угрупованням, а його дружина залишається громадянкою РФ.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА