21:27 28.10.2023

Запорізьке козацтво виступає за якнайшвидший вступ України до НАТО

2 хв читати
Запорізьке козацтво виступає за якнайшвидший вступ України до НАТО

Всеукраїнський осередок козацького Центру сприяння євроатлантичній інтеграції виступає за прискорення прийняття України до НАТО.

Згідно з документами, надісланими агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу, таку резолюцію ухвалили за результатами семінару на підтримку вступу України до НАТО за участю низки козацьких організацій країни.

"Правильним і своєчасним, після проголошення Незалежності України, з погляду національних інтересів України, було приєднання до Вашингтонського договору і НАТО в найкоротший термін для запобігання збройному протистоянню або військовому конфлікту з авторитарною сусідньою країною РФ", - констатується в резолюції.

При цьому наголошується, що більшовицький терор і сталінські Голодомор і так зване "розкуркулення" - масове пограбування людей на державному рівні, а пізніше спроба економічної московської кабали разом зі спробою реалізації рашистської теорії так званого "руського міра" та фактично відверто расистського "одного народу" через масштабну війну проти України носили системний багаторічний характер із метою ліквідації української ідентичності й остаточного розв'язання питання, як за часів гітлерівських фашистів, засуджених за Нюрнберзький злочин.

Також наголошується, що Революція Гідності та Майдан, незважаючи на шалений тиск Кремля, підкупи, шпигунів, "п'ятої колони" всередині країни, корумповану бандитську януківську владу, однозначно показали, чого прагнуть українці в реальному житті.

"Тимчасово окуповані українські Крим і окремі райони Донецької та Луганської областей були піддані терору, переслідуванням патріотів і промиванню мізків, а молодь погнали воювати проти українців", - йдеться в резолюції.

Зазначається, що нині питання якнайшвидшого вступу України в НАТО стало вкрай актуальним.

"Сьогодні ми яскраво і переконливо бачимо правильність курсу на безпеку від російського мілітаризму", - наголошують учасники зібрання.

Окремо зазначається, що з 2013 року Український козацький патріотичний Рух Опору, якому цього листопада виповнюється 10 років, завдяки єдності, розумінню перспектив, знанню історії, вшануванню шляху пращурів до незалежності та особистій відвазі й інтелекту старшини зробив свій вагомий внесок у перемоги над московськими кремлівськими політиканами.

За результатами роботи громадсько-політичного козацького семінару підготовлено інформації для Офісу президента України Володимира Зеленського, голови Запорізької обласної військової адміністрації, міністерства оборони України, мережі Українського козацького Руху інформаційного спротиву російським агресорам та окупантам, виступ на міському запорізькому телебаченні МТМ Великої Ради отаманів Запорозького козацтва, Центру інформації і документації НАТО в Україні, очільника Руху Опору, статтю оприлюднено на сайтах Українського патріотичного козацтва.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА