23:24 30.10.2023

Кулеба: є всі підстави вважати, що у Палаті представників США є голоси за закон про надання допомоги Україні

1 хв читати
Кулеба: є всі підстави вважати, що у Палаті представників США є голоси за закон про надання допомоги Україні

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що є всі підстави вважати, що у Палаті представників США є голоси за закон про надання додаткової допомоги Україні, хоча там є велике політичне протистояння.

“Головне – це результат, є голоси за закон чи ні. І зараз ми маємо всі підстави вважати, що голоси за закон, який надасть Україні додатковий обсяг підтримки в Палаті представників США, є. Водночас, там є величезне політичне протистояння. І гріх деяким політичним гравцям в Америці не скористатиметься в своїх інтересах питанням цього законопроекту”, - сказав Кулеба в ефірі телемарафону.

Міністр знову підкреслив, що найімовірніше найближчим часом виходитимуть зі США “заяви, які дратуватимуть та створюють панічні настрої, але це політика”.

“У політиці багато що тримається на заявах, але, зрештою, значення має, як говорив Лобановський, “результат на табло”, - зазначив Кулеба.

За словами Кулеби, він бачить зараз "усі перспективи" для того, щоб результат голосування в Конгресі США був позитивним для України, наголосивши на активній роботі дипломатичної команди президента. Також він закликав не реагувати на провокаційні заяви та коментарі та вірити в Україну та українсько-американські відносини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА