18:59 01.11.2023

"ДТЕК" у жовтні відновив електропостачання 337 тис. абонентів у трьох областях

1 хв читати
"ДТЕК" у жовтні відновив електропостачання 337 тис. абонентів у трьох областях

 Енергетики "ДТЕК" у жовтні відновили електропостачання домівок 337 тисяч сімей, які постраждали через обстріли в Донецькій, Дніпропетровській і Одеській областях.

"Після кожної повітряної атаки або артилерійського обстрілу фахівці операторів системи розподілу максимально оперативно ремонтують електромережі, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС", - повідомляється в пресрелізі енергохолдингу в середу.

Як поінформували в компанії, енергетики операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" в жовтні повернули, зокрема, світло 316 тис. сімей у Донецькій області, де тривають активні бойові дії. Також відновлено подачу електрики 21 тис. сімей Дніпропетровської області.

Крім того, в жовтні через обстріли пошкоджень зазнавали мережі в Одеській області, де електропостачання було відновлено для 417 сімей.

"Наше завдання - максимально, наскільки можливо в умовах регулярних обстрілів, забезпечити жителів і критичну інфраструктуру світлом. За понад півтора року повномасштабної війни ми повернули світло вже 9,2 млн родин на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Донеччині та в столиці. Більшість із них уже десятки разів залишалися без світла через атаки ворога", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко, слова якого наводяться у пресрелізі.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР компанії обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА