19:29 01.11.2023

Магазини H&M відновлять роботу в Україні в листопаді

1 хв читати
Магазини H&M відновлять роботу в Україні в листопаді

 Шведська мережа магазинів одягу H&M почне відновлювати роботу в Україні в листопаді поточного року, повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

"Цього тижня наші дипломати у Стокгольмі отримали остаточне підтвердження, що українські магазини H&M, які були закриті у зв’язку з повномасштабним вторгненням Росії, почнуть відновлювати роботу вже в листопаді цього року", - йдеться в повідомленні, розміщеному в телеграм-каналі в середу.

Зазначається, що "повернення міжнародних гігантів, таких як H&M, IKEA та інших – одна з цілей української дипломатії сьогодні та одне з найочікуваніших рішень для українців".

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про початок відновлення роботи магазинів H&M, і додав, що "повернення ІКЕА активно триває, і я розраховую, що за цим напрямом скоро також будуть хороші новини".

Раніше повідомлялося, що H&M тимчасово закрила свої магазини в Україні з 24 лютого 2022 року.

Шведська компанія Hennes&Mauritz AB (H&M), власник другої за величиною в Європі мережі магазинів одягу, відкрив перший магазин в Україні 2018 року.

На початок повномасштабного вторгнення мережа H&M в Україні налічувала вісім торговельних точок: п'ять - у Києві, по одній - в Одесі, Харкові та Львові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА