20:58 02.11.2023

Зеленський подякував США за нові санкції проти російського бізнесу

1 хв читати
Зеленський подякував США за нові санкції проти російського бізнесу

Президент України Володимир Зеленський подякував Сполученим Штатам Америки за запровадження нового санкційного пакета проти російського бізнесу у відповідь на продовження війни проти України.

"Вдячний США за нове та дуже потужне санкційне рішення. Більш ніж 220 російських і не тільки російських суб'єктів, які працюють на агресію, тепер під санкціями США. Це те, що потрібно", - заявив президент у вечірньому відеозверненні.

За його словами, це "критичні для агресора сектори економіки й чутливі для терористів схеми".

"І кожне санкційне рішення має працювати повністю, щоб не було жодного шансу в Росії обходити санкції. Сила санкцій - це сила світу. Постійно комунікуємо з нашими партнерами заради цієї мети. Об'єднаний світ має ставати тільки міцнішим", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, у четвер США у відповідь на продовження Росією повномасштабної війни проти України поповнили санкційні списки стосовно РФ більш ніж 150 структурами, а також 37 фізичними особами. Крім цього, у списку фігурують громадяни Ірландії, Латвії, Кіпру й Туреччини. Водночас до санкційних списків внесено компанії з КНР, ОАЕ, Туреччини, Кіпру, Швейцарії, Монголії, Узбекистану.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА