23:30 02.11.2023

Кулеба та Боррель обговорили прогрес України у виконанні рекомендацій ЄС

1 хв читати
Кулеба та Боррель обговорили прогрес України у виконанні рекомендацій ЄС

Голова Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонні переговори з Верховним представником Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жосепом Боррелем щодо прогресу України у виконанні семи рекомендацій ЄС, повідомляє Телеграм-канал МЗС України в четвер.

"Я докладно поінформував (Жосепа Борреля – ІФ-У) про прогрес України у виконанні семи рекомендацій ЄС. Я очікую, що оцінка Європейської комісії буде справедливою і стане важливим кроком на шляху до початку переговорів щодо вступу України до ЄС. Ми також обговорили майбутні кроки щодо зміцнення європейської оборонної промисловості та збільшення оборонного виробництва на користь європейської безпеки та перемоги України", - написав Кулеба в Х (раніше відомому як Twitter).

Як повідомлялося, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 2-3 листопада перебуває з робочим візитом у Берліні.

Своєю чергою, Жозеп Боррель запросив Дмитра Кулебу взяти участь у наступному засіданні Ради Європи у закордонних справах, яке відбудеться в Брюсселі 14 листопада.

"Я запросив міністра закордонних справ Кулебу взяти участь у наступному засіданні Ради ЄС із закордонних справ", - написав верховний представник у Х (раніше відомому як Tвіттер).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА