00:29 03.11.2023

Заступник голови КМДА заявляє, що САП та НАБУ "ввели в оману"

1 хв читати
Заступник голови КМДА заявляє, що САП та НАБУ "ввели в оману"

Заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) з питань здійснення повноважень самоврядування у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Петро Оленич заявляє, що Спеціальну антикорупційну прокуратуру (САП) та Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) "ввели в оману", - повідомляє чиновник у своєму Телеграм-каналі в четвер увечері.

"Справа стосується нібито незаконного проекту рішення Київради, на підставі якого прийнято рішення про відведення земельної ділянки. Департамент земельних ресурсів діяв згідно з чинним законодавством та на підставі рішення Київської міської ради. Усі дозволи та містобудівна документація були видані ще у 2017-18 роках (до заняття мною посади), а проект узгоджений відповідними органами влади", - написав він.

Крім того, Оленич повідомив, що департамент завжди сприяв і надавав усю запитувану інформацію правоохоронним органам і співпрацював зі слідством із цього питання.

"У всякому разі, я підкреслюю вимогу неупередженого слідства, готового до співпраці з правоохоронними органами. Свою правоту і невинність буду доводити правовим способом. А також наполягатиму на виявленні та притягненні до відповідальності громадян, які ввели в оману правоохоронців, надавши недостовірну інформацію щодо цього ", – резюмував він.

Раніше повідомлялося, що САП та НАБУ у четвер оголосили про підозру у зловживанні службовим становищем заступнику голови КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА