13:04 03.11.2023

Рада може найближчим часом ухвалити законопроєкт про вдосконалення реєстру військовозобов'язаних - нардеп Веніславський

1 хв читати
Рада може найближчим часом ухвалити законопроєкт про вдосконалення реєстру військовозобов'язаних - нардеп Веніславський

Верховна Рада може найближчим часом ухвалити законопроєкт, що передбачає, зокрема, й удосконалення реєстру військовозобов'язаних громадян України, повідомив член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський (фракція "Слуга народу").

"Я думаю, найближчим часом у нас є всі підстави сподіватися, що парламент ухвалить законопроєкт про внесення змін до закону про єдиний реєстр військовозобов'язаних, де буде вдосконалено його функціонування, і він найближчим часом запрацює в повному обсязі", - сказав він на брифінгу в Медіацентрі "Україна - Укрінформ" у п'ятницю.

Як повідомлялося, 18 вересня група народних депутатів зареєструвала у Верховній Раді законопроєкт №10062 щодо удосконалення порядку обробки та використання даних в державних реєстрах для військового обліку та набуття статусу ветерана війни під час воєнного стану.

Документ, зокрема, передбачає внесення змін до законів "Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов'язаних та резервістів" і "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

Автори законопроєкту пропонують доповнити реєстр максимально повними даними про кожного захисника, розширити перелік інституцій, які мають доступ до реєстру призовників, військовозобов'язаних і резервістів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА