17:05 03.11.2023

Україна здатна змінити хід війни - Зеленський

2 хв читати
Україна здатна змінити хід війни - Зеленський

Україна здатна змінити хід війни в інтересах нашої держави, в інтересах нашої незалежності, сказав президент України Володимир Зеленський, виступаючи в п'ятницю в одному з центрів підготовки підрозділів ракетних військ та артилерії.

"Зокрема, здатні наші воїни-артилеристи, наші ракетники, воїни, я вітаю вас із вашим днем", - сказав він у День ракетних військ та артилерії і День інженерних військ.

"Українські ракетні війська та артилерія стали одними з найпотужніших у світі. Це факт. І не лише завдяки всім потужним гарматам та артилерійським системам, які тепер є у нас, є у наших воїнів, які ми бачимо на фронті, а завдяки особливому нашому українському ставленню до життя, до захисту", - сказав президент.

За його словами, "українці вміють бути ефективними навіть у таких умовах, коли окупант переважає завдяки його ресурсам і тому, як він знецінює життя людини. Українці вміють дивувати потужними влучаннями по окупанту, по його позиціях, по його системах, і навіть тоді, коли більшість не вірить у реалістичність тих чи інших наших ударів".

До речі, зазначив він, "я хочу подякувати нашим хлопцям-ракетникам на одному з південних напрямків за влучання, потужне влучання цієї ночі".

За його словами, "українські інженерні війська виконують широкий спектр завдань, виконують його щоденно в рамках наступальних дій, відкривають шлях у загородженнях ворога. Забезпечуючи стійкість та надійність нашої оборони, інженерні війська обладнують фортифікації та готують наші українські позиції".

"Україна проходить уже 618-й день жорстокої повномасштабної агресії Росії. Якими б не були складнощі, попри все Україна б'ється й здобуває потрібні результати. Попри все, щодня і щоночі наші воїни завдають потужних ударів по окупанту", - сказав Зеленський.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА