21:23 03.11.2023

Екскомандувач ССО Хоренко повідомив, що дізнався про своє звільнення зі ЗМІ

1 хв читати

Екскомандувач Силами спеціальних операцій (ССО) Збройних сил України Віктор Хоренко повідомив, що він не знає причин свого звільнення і дізнався про нього зі ЗМІ.

"Причини (звільнення - ІФ-У) особисто не знаю. Скажу так: дізнався про це із засобів масової інформації. Також спілкувався із головнокомандувачем, і він також не зміг цього пояснити", - сказав Хоренко в ефірі ток-шоу "Української правди".

Відповідаючи на запитання, чи є в нього власні версії звільнення, Хоренко відповів, що "я розумію, що мали подавати подання головкому, але він мені відповів, що такого не робив. І звичайно, я не розумію, що сталося".

При цьому Хоренко сказав, що про призначення на нову посаду нічого не може сказати: "Ми ще не спілкувалися. Можливо, пізніше".

Як повідомлялося, 3 листопада президент України Володимир Зеленський звільнив Віктора Хоренка з посади командувача Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил України і призначив на цю посаду Сергія Лупанчука. Водночас президент заявив, що Хоренко продовжить виконувати спецзавдання у складі Головного управління розвідки Міністерства оборони.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА