16:36 04.11.2023

Поліція почала розслідування за фактом стрільби на столичному Печерську

2 хв читати
Поліція почала розслідування за фактом стрільби на столичному Печерську

Поліція затримала громадянина, який поранив людину з травматичної зброї в столичному готелі на Печерську, і почала досудове розслідування.

"Поліція розпочала досудове розслідування за фактом стрільби на столичному Печерську. Чоловіка, який під час конфлікту в готелі вистрілив із травматичної зброї в людину, затримано. Дії правопорушника слідчі кваліфікували як хуліганство. Фігуранту загрожує до семи років ув'язнення", - йдеться в повідомленні поліції у фейсбуці в суботу.

4 листопада до поліції надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Еспланадній. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники та керівництво Печерського управління поліції.

За словами начальника Печерського управління поліції Андрія Дуброви, між мешканцями готелю почався конфлікт: "Інцидент стався на першому поверсі готелю між компанією осіб і невідомим. Під час словесного конфлікту порушник дістав зброю і вистрілив в одного з чоловіків, унаслідок чого постраждалий дістав поранення в ногу. Після скоєного зловмисник одразу втік з місця події на автомобілі, тож у столиці було запроваджено спеціальну поліцейську операцію, а всі наряди поліції були орієнтовані на розшук цього авто".

Протягом години правоохоронці затримали чоловіка. Ним виявився уродженець Одеської області, 1990 року народження. "Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуку авто слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину - травматичний пістолет. Наразі вирішується питання про повідомлення порушнику про підозру у вчиненні злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України - хуліганство", - повідомив Дуброва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА