16:10 05.11.2023

Поліція почала службову перевірку за фактом конфлікту поліцейського і прикордонника в Києві

1 хв читати

Поліція Києва розпочала проведення службової перевірки за фактом конфлікту між правоохоронцем і військовослужбовцем прикордонного підрозділу, який стався в столиці вночі 3 листопада.

"Під час патрулювання міста наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці в комендантську годину. Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку в камуфляжі, почав агресивно поводитися і кілька разів штовхнув оперативника", - йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва у Facebook.

Повідомляється, що співробітник поліції запросив чоловіка пройти у відділок для перевірки його особи, однак він ігнорував законні вимоги поліцейського і продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному з прикордонних підрозділів.

"Ця подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Керівництво поліції ініціювало службову перевірку з метою надання правової оцінки діям учасників інциденту", - наголошують правоохоронці.

За повідомленнями ЗМІ, речник Держприкордонслужби Андрій Демченко заявив, що прикордонник, якого побили поліцейські, повертався до місця розташування з лікарні, де проходив обстеження після отримання на фронті контузії.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА