19:21 06.11.2023

Ворог активно готується наступати на східному напрямку, тривають постійні штурмові дії та обстріли

1 хв читати
Ворог активно готується наступати на східному напрямку, тривають постійні штурмові дії та обстріли

На східному напрямку ворог активно готується наступати, спостерігаються постійні штурмові дії та обстріли, у такий спосіб окупанти намагаються зупинити просування українських сил, повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

"Наразі ми спостерігаємо те, що ворог активно готується наступати. Якихось дій щодо стабілізації лінії з боку російських окупаційних військ ми не спостерігаємо. Навпаки, спостерігаємо, що відбуваються постійні штурмові дії, постійні обстріли", - сказав Фітьо в ефірі телемарафону.

Він наголосив, що ворог укотре намагається виконати завдання щодо виходу на межі Донецької та Луганської областей і здобути мінімальні перемоги, особливо напередодні прийдешніх виборів.

"Ми бачили, що з початку жовтня російські окупанти готувалися до наступу саме в нашій зоні відповідальності, ми бачили це, готувалися вони в районі трьох місяців, підтягували резерви. Відповідно, ми теж готувалися, укріплювалися, також підтягували резерви. І наразі основне завдання ворога - зупинити нас, не давати нам рухатися. Ми це розуміємо. І розуміємо, що навіть по 100, по 200 метрів, які ми звільняємо - це є рух. Ворог не встигає закріпитися, забетонуватися, і так його простіше вибивати з нашої території", - наголосив Фітьо.

Водночас він зазначив, що Україна розуміє, що воює з добре оснащеною армією з великою кількістю боєприпасів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА