07:14 07.11.2023

У Черкаській області підліток збив на смерть дитину, йому повідомили про підозру

1 хв читати
У Черкаській області підліток збив на смерть дитину, йому повідомили про підозру

Черкаська обласна прокуратура повідомила про підозру 17-річному водієві легкового автомобіля, який скоїв наїзд на двох велосипедистів, унаслідок чого помер один із них, повідомила пресслужба прокуратури.

"Слідством встановлено, що 05.11 17-річний водій автомобіля "Honda Civic", не маючи права керувати транспортним засобом, рухаючись в адміністративних межах м. Шпола, порушив правила дорожнього руху, у зв'язку з чим скоїв наїзд на двох малолітніх велосипедистів", - ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок ДТП 9-річна дитина загинула на місці події, її 11-річну сестру доправлено до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці затримали неповнолітнього водія автомобіля в порядку ст.208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України.

Наразі клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою перебуває на розгляді суду.

У прокуратурі зазначили, що санкція зазначеної статті КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА