16:13 07.11.2023

На кордоні з Польщею ускладнений рух вантажівок, однак є відмінності у напрямках трьох пунктів пропуску - Держприкордонслужба

2 хв читати
На кордоні з Польщею ускладнений рух вантажівок, однак є відмінності у напрямках трьох пунктів пропуску - Держприкордонслужба

Рух вантажного транспорту через страйк польських перевізників ускладнений у напрямку трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні - "Ягодин-Дорогуськ", "Краковець-Корчова", "Рава-Руська - Гребене" - проте є певна відмінність у ситуації на цих напрямках, повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

"Ситуація і далі має непростий характер. Ускладнення руху відмічається за всіма трьома напрямками - і за пунктом пропуску "Ягодин", і за пунктом пропуску "Краковець", і за пунктом пропуску "Рава-Руська". Такі дії польських перевізників розпочалися вчора після першої, поступово почали з'являтися учасники акції, які перекрили рух на шляхах, що ведуть до кордону. Станом на сьогодні власне є деяка відмінність на цих напрямках", - сказав Демченко в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За його словами, на ПП "Ягодин" польська сторона не приймає вантажівок, які йдуть з України, а також не спостерігається інтенсивного потоку з Польщі в Україну.

"Щодо ПП "Краковець" і "Рава-Руська" - все-таки рух вантажівок з України в напрямку Польщі відбувається. Однак також обмежено рух для вантажівок із Польщі в Україну. По кілька транспортних засобів на годину можуть прибувати з Польщі", - розповів речник.

У Держприкордонслужбі зазначили, що вчора після початку акції черг на в'їзд в Україну не спостерігалося, проте надвечір почали накопичуватися вантажівки по той бік кордону в напрямку України.

"Станом на ранок найбільше їх було на напрямку пункту пропуску "Ягодин" - близько 160 автомобілів очікували на перетин кордону. По "Краковцю" - понад 100 вантажівок на ранок було. І в напрямку "Рави-Руської" - близько 50 автомобілів", - поінформував Демченко.

У відомстві додали, що учасники акції не перешкоджають руху автобусів і легкового транспорту, про що польські перевізники оголошували раніше.

Як повідомлялося, з 6 листопада рух вантажного транспорту в напрямку трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні - "Ягодин-Дорогуськ", "Краковець-Корчова" і "Рава-Руська - Гребенне" - ускладнений через страйк польських перевізників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

Засобами ППО збито всі 13 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

Кабмін затвердив положення про центри рекрутингу ЗС України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА