16:09 09.11.2023

ГУР Міноборони України: Триває підготовка до низки операцій, схожих на нещодавні події в Керчі

1 хв читати
ГУР Міноборони України: Триває підготовка до низки операцій, схожих на нещодавні події в Керчі

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов анонсував найближчим часом новини з Криму, де нещодавно українські сили пошкодили ворожий ракетоносій "Аскольд".

Говорячи про операцію в Керчі, унаслідок чого було завдано пошкоджень ракетоносію "Аскольд", Юсов сказав, що наразі коментувати подібні речі не слід.

"Тому що зараз паралельно йде підготовка до цілої низки схожих операцій. Носіїв "Калібрів" у Чорноморського флоту РФ ще достатньо. Ми не єдиному "Аскольду" маємо радіти. Переконаний, що найближчим часом новини будуть", - сказав Юсов в ефірі телеканалу "Еспресо".

Водночас він наголосив, що Україна "використовує різну мотивацію спілкування з ворогом - ідейну й меркантильну зокрема".

Раніше Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України повідомляло, що українські сили завдали пошкоджень російському ракетоносію "Аскольд" у результаті ураження морської та портової інфраструктури керченського заводу "Залив".

Телеграм-канал "Крымский ветер" стверджує, що координати розташування "Аскольда" злив командир малого ракетного корабля "Інгушетія" 41 бригади ракетних кораблів і катерів ЧФ ВМФ ЗС РФ О. Єрмоленко, корінний кримчанин із Севастополя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА