09:50 10.11.2023

ДБР завершило розслідування стосовно нардепа Дубінського, якого підозрюють у службовому підробленні для виїзду за кордон

2 хв читати
ДБР завершило розслідування стосовно нардепа Дубінського, якого підозрюють у службовому підробленні для виїзду за кордон

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) завершили розслідування стосовно народного депутата, якого підозрюють у службовому підробленні для виїзду за кордон (ч. 1 ст. 366 ККУ), повідомляє пресслужба.

"ДБР спільно зі СБУ встановили, що депутат вніс неправдиві відомості до офіційних документів, на підставі яких виїхав за кордон. У зверненні щодо дозволу на виїзд він зазначив підставу - супроводження батька на лікування, однак насправді поїхав на відпочинок. До того ж депутат і батько виїхали за кордон окремо, а батько взагалі повернувся в Україну набагато раніше, ніж народний обранець", - зазначається в повідомленні.

Також ДБР має інформацію, що під час перебування за кордоном нардеп двічі відвідав Італію, Хорватію та Іспанію. Зокрема, в Іспанії фігурант зупинявся у двох готелях у Барселоні та в її передмісті.

Справу буде направлено до суду після того, як підозрюваний ознайомиться з матеріалами кримінального провадження.

У повідомленні не називається ім'я депутата. Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про Олександра Дубінського.

У пресслужбі нагадують, що генпрокурор повідомив нардепу про підозру у службовому підробленні 8 серпня. Крім цього, Служба безпеки України в п'ятницю, 3 листопада, повідомила Дубінському про підозру у справі про переправлення чоловіків призовного віку за кордон. 6 листопада Печерський райсуд Києва обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту в цій справі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА