12:01 11.11.2023

Заявку на участь у конкурсі за право представляти Україну на Bett UK 2024 можна подати до 20 листопада - Фонд президента з підтримки освіти, науки та спорту

2 хв читати

Українські стартапи у сфері освітніх технологій будуть уперше представлені на міжнародній EdTech-конференції Bett UK 2024, що відбудеться в Лондоні 24-26 січня 2024 року, повідомляє пресслужба президента України.

"Фонд президента з підтримки освіти, науки та спорту ініціював участь України в одній із найбільших світових подій у сфері освітніх технологій (EdTech) - Bett UK 2024. Уперше українські стартапи будуть представлені на EdTech-конференції, що відбудеться в Лондоні 24-26 січня 2024 року", - ідеться в повідомленні на офіційному сайті.

Як повідомляється, "Фонд президента разом із Міністерством освіти і науки, Міністерством цифрової трансформації, Українським фондом стартапів та акселератором YEP запрошує вітчизняні стартапи взяти участь у конкурсі за право першими представити Україну на Bett UK 2024. (...) Подання заявок триває до 20 листопада".

Отримати детальну інформацію та зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням: https://usf.com.ua/bett-uk-2024-u-londoni/.

У рамках Bett UK українські стартапи отримають унікальну можливість презентувати свої інноваційні продукти, налагодити зв'язки та співпрацю з міжнародними партнерами. Понад 600 компаній-учасниць, понад 30 тисяч освітян та інноваторів зі 123 країн зберуться в столиці Великої Британії, щоб презентувати цільовій аудиторії свої рішення в галузі освітніх технологій.

"Участь у Bett UK - це важливий крок для України на світовому ринку освітніх інновацій і технологій. Фонд президента робить усе можливе, щоб наші освітні продукти були представлені якомога ширшій аудиторії. Україна має чудові можливості, щоб посісти вагоме місце на ринку EdTech. Нам є чим пишатися і що запропонувати світові", - вважає радник - уповноважений президента України з питань Фонду президента України з підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник, слова якої наводить пресслужба.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА