14:14 14.11.2023

Навпроти ще одного пункту пропуску скупчення вантажівок, оскільки водії обирають інші напрямки через блокаду польських перевізників

2 хв читати
Навпроти ще одного пункту пропуску скупчення вантажівок, оскільки водії обирають інші напрямки через блокаду польських перевізників

Навпроти ще одного пункту пропуску спостерігається скупчення вантажівок, оскільки водії обирають інші напрямки через блокаду польських перевізників, за напрямком "Шегині" вранці перебувало близько 1100 автомобілів, повідомив речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко.

Як зазначив речник Держприкордонслужби України в ефірі телемарафону, станом на ранок вівторка на українсько-польському кордоні в напрямку трьох пунктів пропуску - "Ягодин-Дорогуськ", "Краківець-Корчова", "Рава-Руська-Хребене", - як і раніше, спостерігаються черги у зв'язку з діями польських перевізників.

За інформацією відомства, найбільша кількість транспортних засобів на кордоні в напрямку пункту пропуску "Ягодин" - близько 1300 вантажівок, а також по 500 вантажних автомобілів у напрямках ПП "Краківець" і "Рава-Руська".

"Звісно, водії обирають для себе через дії польських перевізників й інші напрямки, тому ми бачимо ще навпроти одного пункту пропуску певне скупчення вантажівок. З польського боку, які очікують на перетин кордону в Україну, це у напрямку пункту пропуску "Шегині". І там станом на ранок перебувало близько 1100 автомобілів, які повільно, але все ж таки рухаються в напрямку України", - повідомив Демченко.

За його словами, минулої доби через пункт пропуску "Шегині" прослідувало близько 300 вантажних транспортних засобів на в'їзд в Україну.

Як повідомлялося, польські перевізники 6 листопада розпочали блокаду руху вантажного транспорту трьох пунктів пропуску "Корчова - Краківець", "Хребене - Рава-Руська" та "Дорогуськ - Ягодин".

Посол України в Польщі Василь Зварич заявив, що блокування руху вантажного транспорту в напрямку трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні - "болісний удар у спину України" і ставить під загрозу "коридори солідарності", якими українське зерно прямує до третіх країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єрмак і кардинал Дзуппі обговорили повернення депортованих дітей та військовополонених

Нам потрібне суттєве прискорення постачання армії

Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані згідно із законодавством, зможуть подати заяви на отримання консульських послуг

Міноборони Франції оголосило про підготовку будівництва авіаносця - наступника "Шарля де Голля"

Зеленський подякував Латвії за рішення надати новий пакет військової допомоги Україні

Умєров представив особовому складу нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА