15:14 14.11.2023

Ворог сконцентрував штурмові дії в районі Кліщіївки та Андріївки, українські сили мають значно кращі оборонні позиції - Третя ОШБр

2 хв читати
Ворог сконцентрував штурмові дії в районі Кліщіївки та Андріївки, українські сили мають значно кращі оборонні позиції - Третя ОШБр

На Бахмутському напрямку ворог наразі сконцентрував штурмові дії в районі Кліщіївки та Андріївки, успіхів противник не має, заявив пресофіцер 3-ї окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Олександр Бородін.

"Наразі ворог сконцентрував штурмові дії на правому фланзі в районі Кліщіївки та Андріївки. Можна констатувати, що за останню добу було близько 15 спроб штурмових дій. Я вже не кажу про артилерію, авіацію і БПЛА", - сказав він в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За його словами, в районі Бахмута здебільшого ворог проводить "щільні" піхотні наступи, тоді як біля Авдіївки - застосовує багато бронетехніки.

"Однак жодних успіхів у них (окупантів - ІФ-У) зараз немає", - додав Бородін.

Бородін зауважив, що ворог має дуже погані оборонні позиції, тоді як українські сили мають значно кращі.

"У нас значно кращі оборонні позиції. Ворог б'є досить щільно артилерією, БПЛА та авіацією. У якийсь момент, коли вони вважають за потрібне, думаючи, що ми втомилися, пускають піхоту. Піхота здебільшого нічого не добивається і відходить назад - це все повторюється. Іноді, коли піхота підходить ближче, доводиться вступати в дуже сильні бої на рівні 50-100 метрів, але це вже рідкість. У більшості вона не доходить так близько. І так весь час повторюється. Це вже можна трохи назвати і позиційною війною на виснаження", - сказав спікер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА