18:15 15.11.2023

На бахмутському напрямку "врожайний" день на ворожі артсистеми

1 хв читати

На бахмутському напрямку за добу українські сили знищили 52 одиниці ворожої техніки, включно з 11 артилерійськими системами та чотирма установками БМ-21 "Град", повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

"Окупанти недолічилися 166 своїх військовослужбовців. Було знищено 52 одиниці ворожої техніки, з них п'ять БМП. І був дуже врожайний день саме на артилерійські установки: 11 артсистем ворога було знищено тільки за минулу добу, а також чотири установки БМ-21 "Град", - розповів Фітьо в ефірі телемарафону в середу.

Загалом, як зазначив речник, на бахмутському напрямку минулої доби українські захисники відбили 12 ворожих атак у районі Богданівки, Кліщіївки, Іванівського та Андріївки. Ворог завдав одного авіаудару й застосував 46 дронів-камікадзе, здійснив 643 обстріли.

"Наразі на бахмутському і на лимансько-куп'янському напрямку ворог особливих успіхів не має", - сказав Фітьо.

Водночас він наголосив, що ворог має ще велику кількість запасів озброєння, і "противника не потрібно недооцінювати".

"Нехай це озброєння, може, і старе, але воно все одно становить загрозу. Для прикладу: якщо вони "розконсервують" танк Т-62, із трьох роблять один, але цей танк усе одно їде, стріляє, і на нього необхідно використовувати боєприпаси", - пояснив спікер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА