16:00 17.11.2023

Зеленський провів Ставку з питань забезпечення сил оборони на 2024 рік

1 хв читати
Зеленський провів Ставку з питань забезпечення сил оборони на 2024 рік

Президент України Володимир Зеленський провів у п'ятницю засідання Ставки верховного головнокомандувача з питань забезпечення сил оборони й нарощування обсягів власного військового виробництва на 2024 рік.

"Важлива Ставка щодо забезпечення сил оборони наступного року. Велика доповідь міністра оборони Умєрова про потреби наших воїнів у техніці, ракетах, боєприпасах, обладнанні та послугах - у всьому необхідному для подальшої деокупації України", - повідомив президент у телеграм-каналі.

За словами Зеленського, у межах засідання також розглянуто питання реалізації поточних контрактів на наступний рік і з вітчизняним ОПК, і з зарубіжними постачальниками та питання систематизації очікуваної міжнародної технічної допомоги.

Зокрема, президент заслухав доповідь міністра стратегічної промисловості Олександра Камишіна щодо нарощування обсягів виробництва на підприємствах вітчизняного ОПК та щодо поточного стану й перспектив української ракетної програми, ухваленої 2021 року.

Учасники засідання розглянули й оперативну ситуацію на фронті на лиманському, бахмутському, авдіївському напрямках та в Херсонській області. "Доповіді головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова та Содоля", - написав Зеленський.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА