13:04 18.11.2023

В Україні в найближчі дві доби очікується мокрий сніг на більшій частині території - Укргідрометцентр

2 хв читати
В Україні в найближчі дві доби очікується мокрий сніг на більшій частині території - Укргідрометцентр

У неділю, 19 листопада, вночі в південній частині України очікується помірний дощ, на півдні Одеської області та в Криму значний дощ, у Карпатах і на Прикарпатті невеликий сніг, повідомляє Укргідрометцентр.

Удень у більшості південних, центральних та східних областей помірний дощ та мокрий сніг, на решті територій без опадів.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. У південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви 15-20 м/с, в Одеській області місцями 25 м/с.

Температура протягом доби в південній частині 1-6°, у Криму 5-10° тепла. На решті територій вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті до 5° тепла.

У Києві без опадів, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

Як повідомляє Центральна геофізична обсерваторія ім. Бориса Срезневського, найвищу температуру вдень 19 листопада в Києві було зафіксовано 1926 року, вона становила 14,4° тепла, найнижчу вночі - 17,6° морозу 1902 року.

У понеділок, 20 листопада, на Лівобережжі очікується помірний, місцями значний сніг. У західних областях мокрий сніг, вдень із дощем, на дорогах місцями ожеледиця, на заході налипання мокрого снігу.

На решті територій без суттєвих опадів.

Вітер північно-східний із переходом на північно-західний (у західних областях на південно-західний), 5-10 м/с, у південній частині та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. У західних, південних областях вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

У Києві без суттєвих опадів, вітер північно-східний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА