14:29 20.11.2023

Троє людей загинули в ДТП у Чернівцях

1 хв читати
Троє людей загинули в ДТП у Чернівцях

Унаслідок ДТП уранці в понеділок, 20 листопада, у Чернівцях загинули троє людей, повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

"Загинув водій і двоє пасажирів - 2001, 2002 і 2003 років народження. Рятувальники деблокували з авто тіла загиблих", - зазначається в повідомленні в телеграм-каналі.

МВС України нагадує водіям про необхідність бути уважними та обережними на дорозі в осінньо-зимовий період: завчасно підготувати транспортний засіб до холодної пори року, "перевзути" авто; обирати безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникати різких маневрів, дотримуватися дистанції з іншими транспортними засобами, а також пам'ятати про необхідність увімкнення ближнього світла фар і протитуманних ліхтарів. Крім того, рекомендується заздалегідь знижувати швидкість перед поворотами та перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами.

"Закликаємо не лише водіїв, а й пішоходів бути обережними, дотримуватися правил безпеки та правил дорожнього руху", - наголосили в міністерстві.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА