19:09 21.11.2023

У районі Авдіївки ворог зменшив кількість штурмових дій та авіаударів, біля Мар'їнки та Новомихайлівки збільшив активність

1 хв читати
У районі Авдіївки ворог зменшив кількість штурмових дій та авіаударів, біля Мар'їнки та Новомихайлівки збільшив активність

У районі Авдіївки ворог зменшив кількість штурмових дій та авіаударів, проте не полишає спроб оточити місто; біля Мар'їнки й Новомихайлівки противник збільшив активність, повідомив речник Об'єднаного пресцентру сил оборони таврійського напрямку Олександр Штупун.

"Наразі російські окупанти зменшили кількість штурмових дій та авіаударів. Але продовжують цинічно ігнорувати закони та звичаї ведення війни, зокрема стріляють по медиках та евакуаційних машинах. В операційній зоні ОСУВ "Таврія" загарбники не полишають спроб оточити Авдіївку. Сьогодні вони безуспішно штурмували на схід від Новобахмутівки, у районах Авдіївки, Сєверного та Первомайського. Сьогодні відбито вісім атак", - сказав Штупун в ефірі телемарафону у вівторок.

Коментуючи інформацію Інституту вивчення війни (ISW) про те, що українські війська здійснили успішну атаку в районі Авдіївки й просунулися вперед 19 листопада, речник сказав, що ситуація змінюється через активні бойові дії.

"Не будемо говорити. Тому що тривають активні бойові дії. Позиції змінюються. Ворог іде вперед, його відкидають, і наші йдуть уперед. Тому ситуація змінюється, тому на поточний момент ми говорити нічого не будемо", - пояснив Штупун.

У ЗСУ також наголосили, що противник не полишає спроб атакувати Мар'їнку й Новомихайлівку, де активність ворога збільшилася: відбито 15 атак за добу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА