13:30 22.11.2023

НАЗК і ДБР виявили 6,1 млн грн необґрунтованих активів у керівниці Полтавського облуправління ДПС

1 хв читати

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) спільно з Державним бюро розслідувань (ДБР) за результатами моніторингу способу життя в. о. начальника Головного управління Державної податкової служби України (ДПС) у Полтавській області виявило ознаки набуття необґрунтованих активів на 6,1 млн грн.

Як повідомляють на сайті НАЗК у середу, усе придбане протягом 2020-2023 років майно зареєстровано на членів сім'ї, близьких осіб службовиці та інших.

"У 2020 році її рідна сестра стала власницею квартири в Києві вартістю понад 2,2 млн грн, не будучи фінансово спроможною зробити таке придбання. (...) Її батько у 2021 році став власником автомобіля Land Rover Range Rover Velar вартістю майже 900 тис. грн. (...) У 2023 році її дочка придбала автомобіль Toyota C-HR Hybrid вартістю майже 1,5 млн грн. (...) Крім того, чоловік службовиці у 2016 році придбав квартиру у Полтаві вартістю майже 1 млн грн, хоча його попередні доходи були значно скромнішими", - ідеться в повідомленні.

Прізвище чиновниці в повідомленні не зазначено. Згідно з інформацією на сайті Полтавського облуправління ДПС, виконувачкою обов'язків керівника управління є Алла Рябкова.

НАЗК направило матеріали щодо чиновниці до Спеціальної антикорупційної прокуратури для вирішення питання щодо звернення до суду з позовом про визнання активів необґрунтованими та стягнення їх у дохід держави, йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА