20:12 22.11.2023

У Чернігові введено в експлуатацію збудоване ТЧХУ модульне містечко для ВПО

2 хв читати
У Чернігові введено в експлуатацію збудоване ТЧХУ модульне містечко для ВПО

Модульне містечко для 112 родин ВПО, збудоване завдяки зусиллям Українського Червоного Хреста, відкрили в Чернігові, повідомила пресслужба Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ).

"Сьогодні в Чернігові відбулося офіційне відкриття модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб. Йдеться про 7 багатоквартирних двоповерхових будинків, де розміщено 112 квартир. Квартири повністю укомплектовані як побутовою технікою, так і меблями для комфортного проживання", - ідеться в повідомленні ТЧХУ в середу.

"Цей проєкт був одним із перших у напрямі відновлення від Українського Червоного Хреста. І ми щасливі, що встигли до зими та холодів. Хочу подякувати міській владі, і, звісно, нашим партнерам - Британському та Австрійському Червоному Хресту, які також доклали зусиль, щоб це будівництво стало можливим. Сподіваюся, ті, хто проживатимуть у цьому містечку, відчуватимуть турботу і любов, з якими ми це містечко будували", - зазначив генеральний директор Національного комітету Українського Червоного Хреста Максим Доценко, якого цитує пресслужба ТЧХУ.

Як повідомляється, для будівництва модульного містечка ТЧХУ залучив майже 157 млн грн. Крім того, на випадок аварійних відключень також передано два генератори потужністю 100 кВт.

"Від імені громади Чернігова хочу подякувати Українському Червоному Хресту і його підрозділам, які долучилися до будівництва містечка, в якому проживають, на жаль, не від гарних умов, люди, які втратили власне житло внаслідок варварської агресії рф. Те, що нас світ підтримує й фінансує такі проєкти, показує нашим мешканцям і всім українцям, що ми не самотні в цій боротьбі за демократію, свободу, незалежність", - сказав під час зустрічі в.о. міського голови Олександр Ломако.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА