19:45 25.11.2023

"Метінвест" завдяки впровадженню сучасних IT-технологій зміг від початку вторгнення заповнювати дефіцит персоналу і працевлаштувати понад 7500 осіб

2 хв читати
"Метінвест" завдяки впровадженню сучасних IT-технологій зміг від початку вторгнення заповнювати дефіцит персоналу і працевлаштувати понад 7500 осіб

Гірничо-металургійна група "Метінвест" завдяки впровадженню сучасних IT-технологій змогла від початку вторгнення РФ в Україну поповнювати дефіцит персоналу і працевлаштувати на своїх підприємствах понад 7500 осіб.

Згідно з пресрелізом компанії, крім того, завдяки швидкому інформуванню співробітників вдалося організувати евакуацію з Маріуполя та Авдіївки понад 20 000 осіб.

"Проєкт "Як HR-аналітика допомагає під час війни" спрямований на швидке надання коректних даних на запити бізнесу. Для цього компанія консолідувала інформацію щодо 25 підприємств із чисельністю понад 60 тисяч осіб", - констатує пресслужба, уточнюючи, що проєкт "Метінвесту" з HR-аналітики переміг у номінації на премію HR Pro Awards, а гуманітарна ініціатива "Рятуємо життя" вийшла до фіналу номінації "Стійкість і благодійність".

Гуманітарна ініціатива "Метінвесту" "Рятуємо життя" від початку війни допомогла майже пів мільйону українців продуктами харчування та речами першої необхідності, а лікарням - медикаментами та обладнанням на 9,5 млн грн. Психологічну реабілітацію в рамках проєкту вже пройшли 1100 жінок і дітей. Водночас проєкт розвиває програму протезування, яка зараз охоплює 96 військовослужбовців і цивільних. А загальна сума допомоги за всіма цими напрямами становить понад 430 млн грн власних та залучених від донорів коштів.

HR Pro Awards - найпрестижніша премія у сфері HR. Її організатор - Українська Асоціація HR-професіоналів HR Pro. Премія щорічно відзначає найкращі командні та особисті досягнення фахівців HR-напряму. Її мета - сприяти підвищенню рівня професійних практик в Україні. Цього року понад 40 експертів оцінювали компанії з 15 галузей у 12 номінаціях.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані, переважно, в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях. Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують ним.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Передано до суду справу трьох депутатів-ухилянтів Київської міськради

Поліція ліквідувала call-центр в Одесі, співробітники якого викрадали кошти з банківських рахунків іноземців

ЄС виділяє EUR4,5 млн на 65 проєктів для 324 українських науковців - Міносвіти

Зеленський у Хмельницькому обговорив безпеку АЕС і призначив голову обладміністрації

В Азербайджані зможуть відпочити 60 українських дітей

В Угорщині від ножового поранення загинув українець, підозрюваного у злочині затримали - МЗС України

Наказ Міноборони, що визначає придатність до військової служби, набуде чинності з 4 травня

Зеленський у Хмельницькому відвідав солдатів, які лікуються після поранень

Прикордонники вилучили скрипку Страдіварі на українсько-польському кордоні

Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори щодо 100-річного партнерства між Україною та Великою Британією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА