18:34 26.11.2023

В Одеській області через негоду без енергопостачання 179 населених пунктів

2 хв читати
В Одеській області через негоду без енергопостачання 179 населених пунктів

Без електропостачання в Одеській області станом на 16:00 неділі перебувало 179 населених пунктів, повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За його словами, у Білгород-Дністровському районі з 16 територіальних громад лише в одній Кароліно-Бугазькій є світло скрізь, ще в одній - Білгород-Дністровській - частково, у решті 14 світло відсутнє. Проблем із водопостачанням і теплопостачанням немає. Працюють генератори.

У Болградському районі в більшості населених пунктів відсутнє електропостачання, життєво важливі об'єкти працюють на генераторах, сполучення між населеними пунктами ускладнене. Погодні умови залишаються складними: сильний вітер, хуртовина.

В Одеському районі електропостачання відсутнє в 36 населених пунктах. Критична інфраструктура працює, водо/теплопостачання є.

У Березівському районі відсутнє електропостачання в 39 населених пунктах і в 6 - частково. Усі об'єкти критичної інфраструктури працюють у штатному режимі.

У Роздільнянському районі електроенергія відсутня в 16 населених пунктах. Усі об'єкти критичної інфраструктури працюють у штатному режимі.

В Ізмаїльському районі без енергопостачання залишаються 43 населені пункти, 6 - частково. Об'єкти критичної інфраструктури працюють від генераторів. Відсутнє водопостачання в м.Кілія.

У Подільському районі є лише невеликі відключення по Подільську, Окнянській, Ананьєвській та Савранській громадах. Бригади ДТЕК працюють, комунікацію налагоджено.

Також із 15:30 тимчасово перекрито рух для великовантажних транспортних засобів на трасі М-16 Одеса - Кучурган (на м. Кишинів), повідомив голова обладміністрації.

За словами Кіпера, над відновленням енергопостачання працює 88 бригад ДТЕК, 176 працівників, 88 одиниць спеціалізованої техніки. Крім того, цілодобово працює штаб із ліквідації наслідків негоди, усі служби переведені в посилений режим роботи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

Російський ракетний удар по Одесі знищив посилки на "Новій пошті" на 3 млн грн

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

Половина енергетичної системи України пошкоджена - Кулеба

Обстріляна територія шахти на Донеччині, споживання знижується в умовах потепління - Міненерго

На Донеччині внаслідок обстрілів за добу загинули четверо мирних жителів, поранені вісім - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА