21:03 26.11.2023

В Україні знеструмлено близько 400 населених пунктів - Зеленський

1 хв читати
В Україні знеструмлено близько 400 населених пунктів - Зеленський

Близько 400 населених пунктів залишаються без енергопостачання наразі через негоду, повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Як тільки стане можливим, наші енергетики відновлять подачу електрики по всіх містах, селах, де через негоду зараз тимчасове знеструмлення. Станом на зараз це близько 400 населених пунктів у 10 областях, зокрема, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Київській областях. Там уже розгорнуті та працюють оперативні штаби. На дороги, де це необхідно, виведено спецтехніку", - сказав Зеленський у відеозверненні, опублікованому в телеграмі в неділю.

Водночас він висловив подяку всім військовослужбовцям, які захищають Україну нині.

"Усі ми маємо бути особливо вдячними тим, хто тримає оборону нашої держави, хто здійснює українські наступальні операції, хто на бойових позиціях, на бойових постах, чергує в мобільних вогневих групах та в усіх інших наших підрозділах, які бережуть Україну, життя нашої держави, нашу незалежність... Я хочу подякувати всім, хто цілком справедливо відповідає на терористичні удари росіян. Я дякую кожному з вас, воїни, усім вашим побратимам, кожному та кожній, хто допомагає нашим бригадам, усім українським силам оборони та безпеки, хто працює на нашому оборонному виробництві, хто постачає все необхідне Україні, нашим людям, хто лікує поранених, тренує наших воїнів, організовує волонтерські збори заради української сили", - сказав Зеленський.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА