09:53 27.11.2023

Через негоду перекрито рух транспорту на 14 дорогах України, знеструмлено 2019 населених пунктів у 16 областях

1 хв читати
Через негоду перекрито рух транспорту на 14 дорогах України, знеструмлено 2019 населених пунктів у 16 областях

Станом на ранок понеділка через негоду перекрито рух транспорту на 14 дорогах, знеструмлено 2019 населених пунктів у 16 областях України, повідомляє міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

В Одеській області найскладніша ситуація залишається на півночі й півдні, де снігові замети сягають 1,5 м. Наслідки ліквідовують рятувальники, поліцейські, нацгвардійці, прикордонники.

Біля с. Удобного з автобусів евакуювали 42 людини, серед них 10 дітей. Крім цього на трасі Ізмаїл-Рені рятувальники за допомогою снігохода вивільнили шістьох осіб.

Загалом в області відбуксирували понад 500 автомобілів, зокрема 14 автобусів і 12 автомобілів екстреної допомоги. Необхідну допомогу надано 1624 особам, зокрема 93 дітям, шість осіб звернулися до медиків з ознаками переохолодження.

У Миколаївській області перекрито рух на 10 ділянках доріг, снігові замети сягають 2 м. Підрозділи ДСНС залучали до ліквідації наслідків негоди 49 разів, відбуксирувано 75 автомобілів.

У Черкаській області ускладнено рух поблизу м. Кам'янки. Працівники поліції організували рух транспорту в реверсному режимі, близько 40 вантажних автомобілів зупинено на відстій. Рятувальники розгорнули пересувні пункти обігріву.

У Кіровоградській області ліквідовано затор біля с. Велика Виска, 30 вантажних автомобілів стоять на узбіччі. Відбуксирувано 164 транспортні засоби, 293 людям надано допомогу.

Загалом на всій території України в місцях тимчасового відстою перебувають 1370 вантажівок, відбуксирувано 840 автомобілів. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА