20:29 27.11.2023

За день енергетики повернули світло майже третині знеструмлених через негоду споживачів

1 хв читати
За день енергетики повернули світло майже третині знеструмлених через негоду споживачів

Енергетикам уже вдалося повернути світло в понад 600 населених пунктів, знеструмлених через негоду, повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

"Поступово підключаємо лінії. Станом на вечір понеділка вже понад 600 населених пунктів під'єднали до мережі з понад 2 тисяч, які були знеструмлені за даними на ранок. Робота триває, де дозволяють погодні умови", - сказав він в ефірі телемарафону Єдині новини.

При цьому Кудрицький зазначив, що залишається складною ситуація в Одеському енерговузлі.

Водночас, за його словами, дуже сильний вітер, хуртовина, величезні замети часто не дають можливості аварійним бригадам виконувати ремонтні роботи.

"Фізично працювати неможливо, техніка не може проїхати, вітер такої сили, що перевертає ремонтну вишку", - описав ситуацію глава системного оператора.

Як повідомлялося, за даними "Укренерго", на ранок понеділка загалом через негоду було знеструмлено 2 046 населених пунктів у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях.

До ранку "Укренерго" заживило три високовольтні повітряні лінії 330 кВ у південному регіоні, пошкоджені негодою, залишалися відключеними через погодні умови ще 4 високовольтні повітряні лінії 330 кВ. У мережах обленерго було відключено 32 повітряні лінії 110-35 кВ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА