07:11 28.11.2023

Кількість жертв негоди в Одеській області зросла до п'яти, серед постраждалих - 19 людей

1 хв читати
Кількість жертв негоди в Одеській області зросла до п'яти, серед постраждалих - 19 людей

Кількість жертв унаслідок негоди в Одеській області зросла до 5 осіб, ще 19 постраждали і травмовані, повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

"На жаль, станом на зараз, є загиблі (від негоди - ІФ-У). Найбільше в Одеській області - 5 осіб. Мої співчуття рідним і близьким загиблих. І, щонайменше, 19 постраждалих осіб. Усім надано необхідну допомогу", - повідомив він.

Як зазначив президент, і на державному, і на регіональному рівнях оперативні штаби працюватимуть доти, доки ситуація не нормалізується.

"На зараз лише з боку ДСНС працюють цілодобово сотні людей і сотні одиниць техніки. Допомагає Нацполіція, Нацгвардія, задіяні комунальні служби. Вдячний усім в областях по лініях обласної та місцевої влади, хто оперативно підключився до допомоги людям. У кожній громаді зараз важливо зробити максимум, щоб ми не втрачали життя людей через негоду", - заявив він.

Також, за його словами, над відновленням електропостачання всюди працюють енергетики. "Як тільки це стане можливим, кожне місто і село отримають електрику", - сказав Зеленський.

Глава держави подякував і волонтерам, які надають допомогу людям на місцях та автомобілістам на заблокованих дорогах.

Як повідомлялося, станом на ранок, по всій країні було знеструмлено майже 1 500 населених пунктів у 17 областях.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА