12:48 28.11.2023

У середу на Україну чекають рясні снігопади, місцями ожеледиця

2 хв читати
У середу на Україну чекають рясні снігопади, місцями ожеледиця

У середу, 29 листопада, у західних областях України очікується помірний, вночі місцями значний сніг, місцями хуртовини; температура вночі та вдень 1-6° морозу, повідомляє прогноз погоди Укргідрометцентр.

У північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях прогнозують сніг та дощ, уночі та вранці сильні опади, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледиця; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

На решті території помірний, місцями значний дощ; температура вночі 1-6°, удень 5-10° тепла. Вітер південно-східний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с, пориви 15-20 м/с, у південних областях місцями 25 м/с.

На дорогах країни місцями ожеледиця.

У Києві 29 листопада сніг і дощ, уночі та вранці сильні опади, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, у Києві за час метеорологічних спостережень 29 листопада найвища температура вдень була 12,6° у 1898 р., найнижча вночі -19,4° у 1915 р.

У четвер, 30 листопада, без опадів, лише вночі в північно-східних областях подекуди невеликий сніг, вдень на Закарпатті та Прикарпатті помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця. На дорогах місцями ожеледиця.

Температура вночі 3-8° морозу (у західних областях 6-11° морозу), у південно-східній частині країни близько 0°; удень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни 1-6° тепла. У Криму вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°. Вітер західний із переходом на південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві 30 листопада без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний із переходом на південний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА