18:02 29.11.2023

Зеленський відвідав Миколаївщину, де ознайомився з реалізацією програми патронату Данії над областю

2 хв читати

Президент України Володимир Зеленський у середу відвідав Миколаївську область, де ознайомився з перебігом реалізації проєктів у межах патронату Данії над регіоном, повідомила пресслужба глави держави.

"Під час робочої поїздки до Миколаївської області президент України Володимир Зеленський узяв участь у презентації проєктів, що реалізуються в межах патронату Королівства Данія над регіоном", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті президента України в середу ввечері.

Як повідомляється, глава Української держави взяв участь у презентації офісу Посольства Данії в Миколаєві та представництва данської компанії Bright Bird, яка займається керуванням ризиками та організацією контактів для данських компаній в Україні.

Зеленський також ознайомився з роботою Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС) при Миколаївській обласній військовій адміністрації. Офіс координує та супроводжує проєкти, що реалізуються коштом основного партнера з відновлення Миколаївської області - Данії, а також її партнерів, серед яких муніципалітети, урядові організації та компанії з Німеччини, Японії, Республіки Корея та інших країн. РОМС напрацьовує пропозиції щодо пріоритетних напрямів відновлення та розвитку економіки, ліквідації наслідків російської агресії на Миколаївщині.

Зеленський подякував прем'єр-міністру Данії Метте Фредеріксену, данському парламенту та суспільству за підтримку важливих проєктів в Україні. "Нам потрібні такі успішні історії з дуже конкретними результатами", - наводить пресслужба висловлювання президента. "Це справді приклад успіху... Це приклад, який демонструє іншим країнам, що ми можемо зробити. І вони можуть допомогти у відновленні України зараз, не чекаючи глобальних повоєнних планів з відновлення", - сказав Зеленський.

Як повідомляється, президент запевнив, що "Україна робитиме все можливе, щоб зберегти інфраструктуру, інституції та безпеку для бізнесу навіть в умовах повномасштабної російської агресії".

У презентації взяли участь: посол Королівства Данія в Україні Оле Егберг Міккельсен, посол Литовської Республіки Вальдемарас Сарапінас, посол Азербайджанської Республіки Сеймур Мардалієв, СEO компанії Bright Bird Томас Траст Хейв, керівник представництва Bright Вird в Україні Расмус Ульфельд. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА