08:17 30.11.2023

Окупанти завдали вночі ракетного удару по Покровському району Донецької області, постраждали десять людей, під завалами можуть перебувати люди

2 хв читати
Окупанти завдали вночі ракетного удару по Покровському району Донецької області, постраждали десять людей, під завалами можуть перебувати люди

Російські окупанти шістьма ракетами "С-300" вночі одночасно вдарили по Покровському району Донбасу, під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка і Мирноград. Унаслідок обстрілу постраждали 10 осіб, серед них 4 дитини, ще п'ятьох людей шукають під завалами, повідомляє Національна поліція вранці в черверг.

"Покровськ: серед постраждалих - сім'я з двома дітьми: 16-річним хлопцем і 6-місячним немовлям. Також поранення отримав 13-річний хлопчик. Попередньо пошкоджено багатоквартирний і 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі. Один зі снарядів вибухнув на подвір'ї будинку, де жила сім'я з двома дітьми. Унаслідок обстрілу було зруйновано дах і стіни будинку, сім'я опинилася під завалами. Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловікові, у якого на руках було закривавлене немовля. Оглянувши хлопчика, поліцейський закутав його і швидко доправив до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Національної поліції, у Новоградівці внаслідок влучання в багатоповерхову будівлю поранено 13-річну дитину. "Наразі на місці ракетного удару продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами, ймовірно, можуть перебувати ще 5 осіб, серед них дитина", уточнює повідомлення.

Також у повідомленні йдеться, що росіяни вдарили двома ракетами "С-300" по Мирнограду, руйнування зазнав відділ поліції.

"На місцях влучень усю ніч працюють ДСНС і поліція. Пошуково-рятувальна операція триває, поліцейські документують наслідки російських ударів", - підсумовує повідомлення.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

У лікарні помер чоловік, який постраждав унаслідок обстрілу Одеси 29 квітня

СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) із Запоріжжя в розпалюванні релігійної ненависті

У Сумській області в 5-кілометровій зоні від кордону з РФ посилено особливий режим

У парку-пам'ятці "Межигір'я" розпочався процес передання майна в управління державі, після його завершення парк відкриють для відвідувачів

Найближчі дні в Україні будуть теплими, невеликий дощ пройде на сході країни

Керівнику "Київавтодору" висунуто підозру щодо збитків на ремонтах доріг у Києві

McDonald's планує відкриття ресторанів у Боярці, Гатному та Чабанах

В Одесі внаслідок обстрілів пошкоджено приміщення представництва омбудсмена

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА