12:10 05.12.2023

Зеленський привітав волонтерів зі святом: Українські волонтери - ще один рід наших військ

1 хв читати
Зеленський привітав волонтерів зі святом: Українські волонтери - ще один рід наших військ

Президент України Володимир Зеленський привітав українських волонтерів із Міжнародним днем волонтера.

"Сьогодні відзначаємо Міжнародний день волонтера. Символічно, що напередодні Дня Збройних Ссил України. Бо українські волонтери – це фактично ще один рід наших військ, іще одна наша сила. Наша гвардія небайдужих. Наша армія активних українців", - написав Зеленський у телеграм-каналі у вівторок.

"Дякую вам! Слава нашим волонтерам! Слава всім, хто наближає перемогу!", - наголосив президент.

У свою чергу міністр оборони України Рустем Умєров також привітав волонтерів і зазначив, що ті є надійним тилом для сотень тисяч воїнів і наближають перемогу своєю невтомністю.

"Кожен воїн у наших Силах оборони відчуває ваше тепло та підтримку, вашу працю і самопожертву. Вас мільйони! Від великих міст до найменших сіл. Від великих фондів, чиї імена відомі на весь світ, до приватних ініціатив, чиї контакти знають окремі підрозділи, з якими ви співпрацюєте", - цитує міністра пресслужба Міноборони.

"...Ви надійний тил для сотень тисяч воїнів. Ви підтримуєте Сили оборони і своєю невтомністю наближаєте день нашої Перемоги!", - наголосив Умєров.

Глава МВС Ігор Клименко написав: "Сьогодні є ще одна нагода сказати "дякую" нашим волонтерам, які завжди небайдужі до чужої біди. Дякую за ваші добрі справи на благо України та наближення Перемоги!".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА